Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørredetomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørredetomater
Skær kyllingebryster i mundrette tern og brun dem af ved middelhøj varme sammen med løgene. Denne gang havde vi en masse soltørredetomater i en pose, der skulle bruges, og selvom jeg kun havde arbejdet medsoltørredetomater i olie før, tænkte jeg, at de ville smage godt med kylling og svampe
Derudover er de fyldt med frisk spinat, små stykker af cremet feta og lækre soltørredetomater. Jeg er ret vild med de såkaldte ‘deller’ – men altså hvem er ikke det
Og så er den fyldt med masser af spinat, soltørredetomater, pesto og en af mine yndlings. Hvis du endnu ikke har krydset veje med en galette før, så er det kun på tide
Dagens variation er med kyllingefars, champignon og soltørredetomater. eks Farsbrød med broccoli og ostefyld, Farsbrød med spinat og mandler eller Små farsbrød med gulerødder og mandler Men det skal nu ikke forhindre mig at komme med nye variationer
Jeg er vild med oliven, men jeg ville gerne prøve at lave noget andet end (den lækre) men mere åbenlyse tapenade og kom derfor på ideen om at vende dem i nogle grove og super nemme, æltefri og koldhævede boller sammen med oregano og soltørredetomater
Varm vandet, så det er “fingervarmt. De er lækre, bløde og med masser af smag. Tilsæt salt, tørret basilikum, pressede hvidløg, gurkemeje, soltørredetomater, solsikkekerner og mel
Rør en fars af hakket kød, æg, mælk og hvedemel og krydr den med salt og peber. soltørredetomater. Rul farsen sammen som en roulade, brug bagepapiret til at styre farsen med
Varm fedtstoffet op og sautér løgene her i. Jeg har valgt at servere mørbraden med den bedste Karl-Johan svampesovs, jeg til dato har haft held til at lave samt frisk spinatpasta
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.