Jeg ved godt at det ikke rigtig er “grill-sæson” længere, men jeg bruger også altid denne marinade når jeg laver vegansk bacon (facon), og det kan man jo gøre hele året rundt
J. e. g. l. a. v. d. m. t. i. h. n. j. f. ø. r. u. o. p. s. k. N. I. å. æ. b. ,. S. y. T. R. D. c. 1. /. 2. é. (. ). 3. 0. -. F. U. M. B. 5. L. 4. K. H. 6. O. A. G
L. æ. k. e. r. a. y. l. i. n. g. m. d. s. p. t. …. h. v. o. f. ø. O. j. u. S. B. 2. 0. 1. 3. R. b. ,. å. D. M. q. T. I. C. -. –. (. 4. ). c. ½. Q. V. 5. K. F. P. A. N. /
Til tapasaften i weekenden havde jeg denne lækre mellemøstlige snack med. Det er en helt gennemsnitlig hummus med ristede bidder af pitabrød til at dyppe deri
Jeg fik langt om længe bestilt mig en ny kasse fra Årstiderne og det var en skønt gensyn. Jeg bestiller som oftest en stor mixkasse, da jeg godt kan lide at vi får lidt forskelligt af både frugt og grønt
Colorado Kate har medbragt sin Magiske Marinade. en teskefuld af hver, og kødet – tykstegsbøffer – har ligget i marinaden i en times tid, mens Rancherman samlede brænde og fik ild i bålet
Denne marinade kræver ifølge min opskrift lidt mange ingredienser, men anvend hvad du har. Jeg anvender i stedet min dadelpuré samt appelsinsaft for at tilføje sødme, der er en vigtig komponent i en god marinade