D. e. n. h. r. o. p. s. k. i. f. t. a. j. g. ". l. å. J. m. O. v. b. d. c. ø. y. ,. u. z. æ. E. -. '. (. 4. ). G. 2. 3. 1. H. S. T. x. 8. %. K. B. V. ½. e g
Ind i ovnen under grillen til osten er smeltet og gyldensprød. Når dine nachos er færdige, så anretter du dem med gode klatter guacamole, salsa, creme fraiche og de hakkede chili
salt & peber. Jeg ville dele en opskrift på en lækker, lidt tømmermandsagtig snack, nemlig sprøde nachos med smeltet ost og dertil hjemmelavet guacamole og salsa
vi plejer at servere vores nachos med hjemmelavet guacamole, salsa og creme fraiche dressing. Hvis man vil give dem en lidt stærkere smag, kan man drysse med chili eller cayennepeber, før osten ryger i ovnen
oksekød, hvor hovedparten af ingredienserne, er lavet med hjælp fra den kære Santa Maria. hakket oksekød*revet osttomatsalsa (eller ketchup)+ en lækker salatSvits først kødet, tilsæt dernæst spice mix og vand og vend hele blandingen godt rundt
Guacamole er en af mine absolut yndlingsdip og du kan spise det som tilbehør til alverdens krydrede retter, til grillmad og som dip til grøntsags stænger
På hver side er Quesadillas færdig og skæres i slices og serveres med fx quacemole og tomatsalsa. Herhjemme elsker vi Quesadillas, som er en af de hverdagsretter der ofte går igen uge efter uge
Igår var der gang i Weberen herhjemme og imens Grill Bill kreerede en mixed grill platte af rang, tog jeg mig af tilbehøret som bestod af fyldte tomater, grillede grøntsager og bagte kartofler med fetadressing
Denne udgave er en low carb, glutenfri en af slagsen, lavet med kikærtewraps. Quesadillas m. Man kan sagtens bruge købe-tortillas i stedet, men kikærtewrapsene er altså super nemme at lave, og med deres lidt crunchy skorpe er de vildt nemme at håndtere, når man spiser dem stående
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.