I. f. e. r. i. n. ,. s. o. m. t. p. l. u. h. a. j. g. ø. v. d. å. k. æ. D. M. C. b. O. (. J. ). N. T. L. 1. y. c. 2. 5. 0. F. E. R. S. H. -. 3. 9. ½. '. 6. 7. A. G. Å. V. K. z. P. w. 4. X. ) l
Nakkestegen var medsvær – og det er nu så dejligt, når de er det. Det går lettest, hvis man først pensler dem med lidt af det afsmeltede fedt fra stegen og så bruger grill med varmluft på ca
nu med spoleben. Skru ned for varmen, og mens du rører i det fra tid til anden, så er der bare at vente til grøntsagerne er møre, og både de og bacon er sprøde
Svineskanken er en gammel kending, og den finder du opskriften på her. Når kartoflerne er kogt, så hælder du vandet fra og blander porren i sammen med ricotta og mælk
Flæskesteg medsprødsvær…Det er altid det der går galt. Læg stegen medsværen nedad i en bradepande, hæld kogende vand ved så det lige netop dækker sværen
Krydr resten af stegen med salt og peber. Forleden weekend grillede jeg den her flæskesteg - den blev super god og havde de fineste sprødesvære - uhmmmm
Giv den så en omgang grill til slut, så du får sprødesvær. Sværen på kødet ridses på kryds og tværs, og så giver du det ellers en ordentlig omgang salt ligesom, hvis det var en ganske almindelig flæskesteg, som du var ved at kaste dig over
S. u. n. d. a. y. R. o. s. t. e. r. g. m. l. k. /. i. D. b. v. ø. ,. å. p. f. h. j. -. æ. V. E. J. B. é. O. (. ). 1. 5. 6. c. G. F. +. x. P. I. T. '. 4. 0. 2. H
Med kartofler og sprød fennikelsalat blev det endnu en kurfyrstelig (lørdags)middag. med rødkål). Til sidst blev vandet hældt op i en gryde til sovs og skummet af for fedt, mens stegen fik lidt grill, så sværene kunne blive sprøde – det lykkedes at få den ud lige i tide – det går hurtigt, så hold et øje på den
Lun ribbenssteg medsprødsvær. Desværre har det sat sig ret godt fast efterhånden, og når man står på apoteket og er ved at hyle, fordi de ikke har den medicin hjemme, man skal bruge, er det vist tid til at indse, at det ikke lige er noget, der er overstået i morgen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.