Braiseret svineskank. Jeg kendte egentlig ikke det store til svineskanken indtil for et årstid siden. Svineskankene lige efter de er kommet ud af ovnen
S. o. m. t. i. l. b. e. h. ø. r. n. f. s. k. …. a. v. d. j. g. y. ,. D. æ. u. c. P. å. T. w. z. ”. –. E. J. p. M. -. (. 4. 6. ). 0. 3. 5. 1. 7. /. ½. L
Derfor prøv svineskanke med øl og æbler det er det bedste jule sul jeg kender. Braiseret svineskank2-3svineskanke afhængig af størrelse1 spsk smør1 spsk olivenolie2 fed hvidløg1 spsk hel korianderSalt8 peberkorn3 skalotteløg1 mørk malt øl f. 2-3 svineskank
Svineskank er rigtig lækker simremad og så er det faktisk billigt, men det er jo bare en ekstra lille bonus Den blev serveret sammen med kartoffelmos og ovnstegte rodfrugter
Læg grøntsager i bunden af Rømertopfen og kom svineskankene ovenpå. 2 stk Svineskank. Sæt fadet med svineskankerne ind i ovnen igen og skru op på 225 grader. 2 stk Svineskank
H. e. r. d. l. j. g. n. m. t. ,. s. o. p. a. i. ø. k. v. h. D. å. f. J. b. u. ". I. S. y. N. Ø. 9. %. c. E. F. z. M. L. (. 4. ). 1. 2. 5. 0. 7. 3. -. B. æ. K. T. /
600 gr Svinemørbrad. Marinade. 0. 75 dl Soja sauce. 1. 5 dl Olivenolie. 75 dl Akaciehonning. 5 knsp. Chili, stødt. Bland ingredienserne til marinaden sammen i en skål
Min mave er glad, mine gæsters maver var glade. Her i sommerens varme, er det super lækkert med nogle lidt lette retter i stedet for store fede bøffer med flødekartofler
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.