Varmkartoffelsalat – Det med mad har ligesom alt andet noget med trends og mode at gøre. Kom pølserne i rigeligt vand med lidt eddike, og lad det varme op til kogepunktet
Varm en stor stegepande op, og steg løg i smør, uden at det tager farve. Hak purløg og persille fint, og vend det i kartoffelsalaten lige inden servering
Uh, jeg elsker varmkartoffelsalat, nok især, fordi det minder om mig om min barndom. Tilsæt mælken og lad det stille suge til kartoflerne imens de langsomt bliver varme
Jeg læser med inde hos Xenia og hun har delt en opskrift på en lækker varm LCHF kakao. Jeg har nu drukket portionen et par morgener og må give hende ret, den holder mig mæt indtil frokost (faktisk endda længere)
Frikadeller med en frisk smag af citron og rosmarin serveret med en lækker lun kartoffelsalat. Frikadeller med Citron og VarmKartoffelsalat til 2 personer
Kartoffelsalat. Brun løgene i smørret til de bliver bløde og begynder at tage farve, tilsæt kartoflerne, sennep og rigeligt med olivenolie, det er den der er med til at gøre salaten cremet
Bland hakket persille og rødløg i salaten. Bland salaten godt før servering. Kartoffelsalat1 kg kartofler 3 spsk hvidvinseddike6 spsk olivenoliesalt og peber4 spsk kapers1 bundt bredbladet persille2 rødløg skåret i fine bådeSkyl kartoflerne og skær dem i både, hvis de er for store til at være hele
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.