For fedtfattig version, brug da mayonaise light samt græsk yoghurtmed lav fedtprocent. Men med den lille mængde kylling måtte jeg ty til køleskabet, hvor jeg fandt lidt stegt bacon fra tidligere på dagen
,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. S. o. m. b. a. r. n. e. l. s. k. d. j. g. t. i. B. ø. f. K. -. h. v. p. å. y. u. O. c. 2. 0. A. æ. J. I. H. 1. 3. (. ). 5. /. 6. %. L. N. T. 7
Tag den af (gem den), ogmed en skarp, lille kniv løsnes kerner osv. inden i, og smides ud. stege på panden først, så er der (smagfuldt) fedtstof til kyllingen
Nu blev det tid til at forsøge medhjemmelavetbaconog en lille bayonneskinke Kødet blev saltet i 3 dage. fin konsistens, salt ok, røg ok, men det smager lidt sødt, så jeg reducere sukkermængden væsentligt næste gang 1 l vand
Det her er en opskrift der også stammer fra min mor, men som jeg har tilføjet lidt til. Så skulle der laves hjemmelavet leverpostej - til julefrokosten i weekenden
Jeg brugte en af mine hjemmelavede pizzabunde fra fryseren (se her), men du kan også bruge en hjemmelavet bund eller en bund fra køleren i supermarkedet
,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. M. u. m. s. d. i. e. h. r. y. l. b. a. t. p. æ. k. n. v. c. o. g. å. ø. P. f. I. E. F. D. (. 6. ). 5. 0. 1. 2. 8. %. S. R. j. 3. B. 4. K. r l
- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. S. k. ø. n. e. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Bland skyr, honning, rosiner, æg, og chokolade sammen med den ristede blanding. (Kom kun lidt chokolade i selve dejen, og brug resten til pynt, da dette giver det flotteste resultat
Bland kartoflerne med løg, forårsløg, radiser, asparges, æbletern og halvdelen af purløg. Radiser, kartofler, persille, purløg, ærter, bær og meget meget mere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.