Kødbollerne er færdigenår de kommer op til overfladen og de kan da fiskes op med en hulske. Kødbollerne koges i den samme bouillon, men over to omgange for at alle kødboller kan nå overfladen
et par både til pynt – og lad dem koge med ½ minutstid. Form bolleri den ønskede størrelse – vi brugte en barneske – og læg dem i gryden – kun så mange der kan være uden at de liggeri lag
Kom karryi en stor gryde og "brænd" det af tildet begynder at dufte og ryge lidt, kom smør i og nårdet er smeltet pisker du mel i så det samler sig en en klump
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. M. æ. k. å. p. b. o. ,. J. v. h
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.