Dyreryg med svampe og kirsebær. VIGTIG INFO. Retten indeholder ikke sovs eller tilbehør. En rødvinssauce, gastrique eller rødbedeglace vil være oplagt med en rodfrugtemos til
Tilbehør til vildt. Posted on 8. november 2013 by Karen Engell Dalsgaard. Det er midt i jagtsæsonen, og jægersmænd og -koner står rundt omkring med masser af dejligt kød, der skal laves til spændende mad
Jeg har skrevet om det før - og jeg gør det igen. Jeg elsker vildt - helt vildt. Og en af dem som virkelig kan sit kram med både tilberedning, temperatur og stegetider er Merete Harrsen og hendes "Helt Vildt"
Hej søndag morgen, hvor er det skønt, når du får lejligheden til at dufte af nybagt brød. Eller det er måske ikke bare søndag morgen, der automatisk får det hele til at dufte så skønt - måske jeg har en lille finger med i spillet
I mine øre lyder det lidt kedeligt at spise kylling på den måde dag efter dag. Kylling hitter på madplanen i de fleste køkkener, dog er opfindsomheden ofte ikke særlig stor
Åh, jeg ved altså endnu ikke helt, hvad jeg skal synes om produktet Sukrin. Det produceres i to varianter, én der minder om almindelig sukker og en melis
Men hvorfor ikke lave en lille opsamler på nogle af mine mange dessert-opskrifter, som alle er sundere end de traditionelle og rige på vitaminer og mineraler, som jeg sætter meget højt i alle opskrifter
Desværre fik jeg for travlt med at spise dem jeg havde lavet, til at sætte mig foran computeren med mine klistrede flødebolle fingre og skrive et indlæg om det
Når nogle bestemte retter bliver sat på bordet, så ved jeg, at NU er det sommer. Det kan for eksempel være koldskål, jordbær med fløde, stegt flæsk med persillesovs og nye kartofler – eller klassisk kold kartoffelsalat
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!