Derefter lægges de i en gryde. resterne efter stegning af kæberne. Det lyder måske mærkeligt…. …men i går var det faktisk første gang, at jeg smagte svinekæber
Efter at have forsøgt mig med en omgang kødboller og bulgurpilav har jeg erfaret, at det tyrkiske køkken ikke er besværligt, men blot at det kræver lidt opmærksomhed at arbejde med ”fremmede” ingredienser eller andre versioner heraf – som det nu altid gør, når man laver noget første gang
Jeg havde en masse skønne rejser, hvor jeg fik en masse mad-inspiration, jeg underskrev kontrakt på en ny kogebog med Politikens forlag, jeg blev gift med manden i mit liv og jeg har været med til, at starte firmaet GreenOS, et Vegansk Online Supermarked
Kogebøger skal der til Detaljeret planlægning Forberedelserne Jeg elsker mit madværksted. Efter 30 minutter blev de penslet med marinade lavet af olivenolie, honning, citronsaft (lige dele af disse tre), hvidløg, salt, peber og rosmarin. Efter en lang skøn gåtur i solskinnet med besøg på 4 legepladser spiste vi frugtsalat toppet med pisket vaniljecremet og mørk chokolade samt påskechokoladegodter
Mit lækre morgenmadsbord bestod i dag af scrambled eggs, bacon, ristet rugbrød, amerikanske pandekager med ahornsirup, blåbær, flødeskum og ristet mandler, pandekagerne fik lige en ekstra klat flødeskum og sirup efter billedet blev taget )
D. e. n. y. g. s. t. r. o. l. ø. N. û. h. d. k. æ. S. j. m. p. å. f. i. u. O. a. K. J. b. v. ,. -. ). I. G. H. P. 4. 5. 1. 7. 2. 3. 0. V. q. F. (. E. Q
De sidste tre uger har jeg nemlig spist og levet efter en anti inflammatorisk kostplan, og lige nu er mit eksem på et stadie, hvor jeg sagtens kan leve med det
Bollerne skal nu efterhæve lunt sted under et fugtigt klæde til de er ca. Form herefter 20 boller og sæt dem forholdsvis tæt i en bradepande eller på en bageplade
Rør dejen sammen, når du alligevel er i køkkenet for at rydde af efter aftensmaden, eller smører madpakker (hvis du gør det om aftenen) – eller tag 10 min af fjernsynstiden, og brug dem på at skabe noget fornuftigt – undskyldningen om ikke at have tid, er ganske enkelt ikke gangbar med denne opskrift
Jeg mindes ikke at hverken Mormor eller min far rent faktisk lavede denne ret, men den bandt på mystisk vis min fars libanesiske madkultur sammen med min mormors danske, krydret med lidt efterkrigsminder - sådan opfattede jeg det i hvertfald
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.