Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 12 Opskrifter
Mine Favoritter
Kransekagetop og Nytårsfest

Kransekagetop og Nytårsfest

Rigtig godt nytår til alle og håber i får et dejligt år 2013. Selvom det jo er lidt for sent nu, synes jeg at jeg ville poste min kransekagetop som jeg lavede til nytårsaften
Brownie med valnødder

Brownie med valnødder

K. a. n. g. o. d. t. l. i. e. p. s. k. r. f. å. m. b. h. y. D. j. ,. 4. 0. ø. v. V. ". P. 1. -. S. u. æ. c. 5. 2. 7. %. 3. 8. 6. /. H. T
Agurkesalat

Agurkesalat

1 agurk. 2 dl eddike. 1 dl sukker. 2 spsk. salt. ½ tsk peber. Skær agurken i tynde skiver, brug evt. et mandolinjern, eller hvis du ikke har det - en ostskærer
Svampet krydderkage med stykker af pære og æble

Svampet krydderkage med stykker af pære og æble

Derfor eksperimenterer jeg en del med at tilsætte forskellige grøntsager i mine kager, så de kan spises med en smule ekstra god samvittighed, eller måske to stykker i stedet for et… Velbekomme
Varme hveder

Varme hveder

Traditions tro er det jo på torsdag vi skal nyde de varme hveder - en tradition lige efter mit hoved - lunt hvidt brød med smør, så kan det ikke blive bedre
Verdens bedste kanelssnegle!

Verdens bedste kanelssnegle!

Det skal du bruge. Dejen. 50 g gær. 3 dl mælk. 3 æg. 100 g blødt smør. 100 g sukker. Korn af 1 vanilje stang. 1 spsk kanel
Luftige burgerboller

Luftige burgerboller

Hovedretten i lørdags var store lækre burgere. Oksekøden blev omdannet til saftige bøffer og så havde jeg jo noget gær
Citronkage med citronicing

Citronkage med citronicing

Citroner er sure og guleCigarer er fulde af røgCharlotte er cyklet til Thulemed to kasser øl og et løg,så hun har nok tabt sig en smule
Blødende Chokoladehjerte

Blødende Chokoladehjerte

Det har været en rigtig hektisk tid, så det har været lidt svært at holde bloggen kørende de sidste par måneder
Hjemmelavet fondant

Hjemmelavet fondant

Det er egentligt utrolig let at lave fondant selv, og jeg syntes at det virker lige så godt som det man køber
Farmors Klejner

Farmors Klejner

dag 1 - blanding af dejDet hele æltes sammen og står i et døgn i køleskabet. Døgnet i køleskabet gør dejen elastisk, og gør at klejnerne kan vrides uden at knække, og at de hæver bedre op når de steger