Til retter med kød, sauce og kartofler er flute et must. Men en flute er ikke bare et flute. Dette flute er med soltørrede tomater og olien fra denne giver både brødet et flot orange farve og en fantastisk smag
Tilsæt dernæst femkorn og femkornsflager, bland det godt sammen. 150 gram femkorn. 100 gram femkornsflager ( eller andre flager, f. 150 gram femkorn. 100 gram femkornsflager ( eller andre flager, f
Hjemmebagt flute. Søg i søgefeltet - opskrifter på flutes ligger allerede på bloggen. Det er altid hyggeligt at spise tapas, og da der efterhånden er flere der har spurgt mig om inspiration til hvilke retter, man kan sætte på tapasbordet, kommer her et par forslag
Hvordan laver man et flute med rigtig god smag uden brug af surdej. I modsætning til mange købe-flutes, der ofte smager totalt kønsløst, kan man sagtens lave et godt og smagfuldt flute uden brug af surdej
Lige som et italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig at bage nogle lækre flutes selv til suppen eller bare som tilbehør til maden, det smager nemlig så vidunderligt
Skær bollerne/flutes igennem, læg dem på bagepapir og smør dem med olivenolie. 4 gode, grove boller eller et godt, groft flute. 4 gode, grove boller eller et godt, groft flute
Flute. Serveres også med flute fra ovnen. I torsdags fik jeg rigtig meget lyst til at lave en god sund italiensk suppe da jeg følte mig lidt uoplagt og trængte til at min krop fik tilført en masse gode vitaminer
) kæresten fik et stort kys blot for at have købt den) og med det færdigbagte flute. Jeg synes jeg har travlt i øjeblikket, er ret så presset over at skulle til en del-eksamen her på tirsdag
Server med lunt flute og evt. Surdejsflute. Røstihapsere med røget laks, dildcreme og hjemmebagt surdejsflute (forret til 3-4 eller aftensmad til 1-2). 1 surdejsflute (har du ikke lige en surdej klar til at bage af, kan du sagtens lave et lækkert flute uden
Jeg serverede det hele med chilihumus, tzatziki, flute og en god rødvin. Jeg lavede denne ret for et godt stykke tid siden, og den fik mig mærkeligt nok til at føle mig som en "rigtig" vegetar
Grovflute. Server med kogte ris og flute. Mandag skulle jeg hitte på et eller andet at lave til aftensmad og derfor begyndte jeg at bladre i nogle af alle mine kogebøger for at finde en ny spændende ret jeg ikke har lavet før
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.