Her er laksen serveret med ovnbagte hokkaido græskar samt en lækker avocado-ananas relish. At stege en laks med skind er en smagsoplevelse uden lige, som jeg åbnede øjnene op for i forbindelse med dette valgfag, som jeg har på skolen
Vi kiggede lidt i køleskabet, havde mest lyst til noget med æg og fandt også frisk spinat, røget laks, pesto og avocado, og hermed blev denne sunde og ikke mindst lækre frokost lavet og derefter indtaget i solen
Steg laksen i olie til den er netop færdig. Denne salat minder noget om de to sidste dages, den er baseret på salat og avocado og tilsat kød og en syrlig, asiatisk dressing
D. e. t. h. r. m. i. n. a. b. s. o. l. u. y. d. g. f. ,. p. v. å. j. k. ø. R. K. -. æ. w. c. O. “. ”. 1. 0. %. J. z. (. 8. 2. ). 5. /. 3. S. V. F. 4. 7. B. –. L. H. A. T. G. +. P. I. Q. h l
Da Oscarfeberen var over os alle {eller i hvert fald over nogle af os. } Gav det mig en meget god anledning til at diske op med en kage lidt udover det sædvanelige
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Vi kan efterhånden ikke spise laks herhjemme på andre måder end som den blev serveret til aften. I en stegepande sauteres hvidløg og forårsløg, hvorefter de stegte svampe og laksen tilsættes
Eller du kan vælge en Schubert Sauvignon Blanck fra New Zealand som er særdeles velegnet til asparges – hvis du vælger at servere asparges til – som jo har en syre der ikke går til en hvilken som helst vin
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.