Jeg er jo selvfølgelig VILDT kageglad (ellers havde jeg jo ikke oprettet min blog. ) ). Men når det er sagt, skal man jo til tider passe lidt på med for meget kage
Jeg vil normalt aldrig købe en færdiglavet tærtedej, men mine krafter er blevet brugt på arbejdet i dag, så hvis der skulle serveres varm mad var det eneste option
Ingredienser. 5-6 forårs-løg1 tsk. smør1 spsk. Mel2½ dl mælk2½ dl. Fløde50g revet ost1-2 spsk. grøn pestosalt & friskkværnet peber250g røget laks i strimlerfrisk pasta af 3 æg ( se opskrift) ( du kan jo også købe den --men prøv det nu det er fantastisk)Forårs-løgene snittes i skiver, sautesres i smørret uden at brune, mel tilsættes, afbages og mælk og fløde tilsættes, koges 5 min
Her er et lille hurtigt tip til en nem, sund og lækker frokost. Jeg er glad for tun og ret begejsret for tunsalat som en god frokost i weekenderne (eller på hjemmedage i læseferien - og dem er der mange af for tiden)
Jeg er næsten lige kommet hjem fra ferie i Paris. Dernede kan man få nogle overdrevne lækre desserter og en dag måtte jeg bare smage en lag-på-lag chokolademousse
Den her opskrift har efterhånden fulgt mig længe. Det er sådan en opskrift, der er super nem og hvor man bare altid er sikker på, at resultatet bliver godt
Jeg har jo leget med husblas i mine fine kager, så jeg gik efter noget med husblas. Da jeg skulle middagen til nytårsaften vidste jeg med det samme hvad det skulle være
Denne opskrift kan godt virke lidt omstændig. I dette sure vejr hvor man kun kan være inde, er det hyggeligt at være i køkkenet og have tid til at forberede denne skønne terrine