I. p. i. n. s. e. h. a. r. j. g. l. v. t. æ. k. o. u. m. d. f. ). D. ø. ,. K. é. O. 2. b. 1. c. F. ½. 6. T. 4. -. 5. å. G. L. S. 8. y. (. N. 7. 3. 0. H. P. ) g
D I onsdags tog jeg med en veninde ud og spist frokost på Chicos Cantina, en mexi restaurent der ligger på Borgergade 2, i går tog kæresten og jeg på Nagoya running sushi og i dag har vi så været på Hachét Gourmet Burger. Kæresten var også tilfreds med sin Hachet Special burger Jeg kendte slet ikke Hachét Gourmet Burgers før jeg faldt over et tilbud på hvor man fik 2 stks burger til éns pris - og da Christian er stor fan af en god burger (mon ikke alle mænd er det
Alle retter er 100% hjemmelavet og har man lysten til at lave gourmet derhjemme, så skal man tage sig tiden til det, men det er bestemt ikke en umulig opgave og giver kun en ekstra udfordring i køkkenet
Gourmet ris a la mande, moderne ris a la mande. (6-8 små portioner). Hvorfor skal ris a la manden altid serveres i en stor skål, hvorfor kan den ikke anrettes pæn og æstetisk
Nej, det er ikke en skønhed at se på … men smag så lige på det – MUMS. Jeg indrømmer det gerne. Denne relish er ikke skønheden selv at se på, tilgengæld smager den absolut fantastisk
I går aftes fik vi måske burgeren over dem alle og hold da op, hvor smagte den godt. Jeg kom til, at sige at sådan skulle min burger altid laves, men det bliver vist ikke helt realistisk på sigt
Dette brød har jeg efterhånden bagt nogle gange, og har haft stor succes med det hos mine gæster. Jeg laver som regel altid den samme grunddej, og så varierer jeg toppingen
gourmet så er slotskøkkenet på Dragsholm slot med i en liga hvor kun restauranter som Noma og Geranium kan være med og hvorfor de endnu ikke har fået en Michelin Stjerne endnu kan man jo ikke forstå
Derudover var der også en 5 retters menu i slotskøkkenet der er gourmetrestauranten som er under kyndig ledelse af Claus Henriksen, ligesom spisehuset også er under hans vinger
Kan kokken holde fødselsdag uden chokolade. Not this year mate. Så derfor bliver desserten serveret i skikkelse af denne super lækre og delikate chokoladefugdekage
Som det fremgår af ugens madplan, så var aftenens menu "Pulled pork" burger med pommes frites. Selve kødet blev som sædvanligt lavet med krydderi-blandingen "Cajun" fra Urtekram, som nakkefileten blev gnubbet med et døgns tid før den skulle i ovnen
Gourmet salt. Jeg lavede i går hjemmelavede burgere. Alt var hjemmelavet. Det var første gang jeg selv har bagt bollerne også så var lidt spændt på hvordan de blev
Min kæreste og jeg har fået os en rigtig god lille rutine når den står på burgere. han hiver en pakke hakket okse frem og former den til dejligt store bøffer som han steger alt imens jeg dræner en dåse kidneybønner, blender den med diverse smagsgivere, rører “farsen” med loppefrøskaller hvorefter den formes til bøffer, pensles med lidt god olivenolie og til sidst bages
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.