italiensk

italiensk

Frisk pasta med kantareller og fløde

Frisk pasta med kantareller og fløde

Frisk pasta med kantareller og fløde. Antal personer. 3 personer. Forberedelsestid. 20 minutter + 40 minutters iblødsætning af svampene
Pasta bagt med Ratatouille

Pasta bagt med Ratatouille

Så blev det igen vegetardag. Denne pastaret er fra "The pastamaschine cook book" og det indikerer at pastaen bør være hjemmelavet
Pasta a' la Cabonara (med rejer)

Pasta a' la Cabonara (med rejer)

Jeg elsker denne ret, dog med lidt ændringer da jeg ikke er de største soltørret tomat - elsker. Mit resultat kom ikke til at ligne det på billedet men den smagte alligevel Gudeskønt
Pasta med gorgonzola og spinat

Pasta med gorgonzola og spinat

Her er en meget god én af slagsen - og en næsten autentisk italiensk endda. Og har du 20 minutter og lidt pasta, så har du et ægte italiensk måltid, der kan lede tanker hen på sol og sensommervarme for en kort stund
Pasta med tomat og rejer

Pasta med tomat og rejer

Til aften stod den på en let pastaret, og den tog ikke lang tid at bikse sammen, da forarbejdet blev lavet i går aftes mens culotten var i ovnen
Pastasalat med krydderurter

Pastasalat med krydderurter

Sommeren er ved at gå ret meget på hæld, men her på falderebet kan jeg lige nå at få en af mine favorit retter ind
Frisk Pasta med røget laks og pesto

Frisk Pasta med røget laks og pesto

Ingredienser. 5-6 forårs-løg1 tsk. smør1 spsk. Mel2½ dl mælk2½ dl. Fløde50g revet ost1-2 spsk. grøn pestosalt & friskkværnet peber250g røget laks i strimlerfrisk pasta af 3 æg ( se opskrift) ( du kan jo også købe den --men prøv det nu det er fantastisk)Forårs-løgene snittes i skiver, sautesres i smørret uden at brune, mel tilsættes, afbages og mælk og fløde tilsættes, koges 5 min