husk-pulver/loppefrøskaller. Bland massen med revet ost, æg, husk-pulver og salt, tryk fladt på et bagepapir på en bageplade, og bag den 15 minutter. Put dit ønskede fyld på, for eksempel tomatpuré og ost og bag 5-10 minutter mere
De får dog en fin og sammenhængende tekstur når de er bagt, omend stadig lidt bløde. Giv dem 20-25 min ved 175 grader i en varmluftsovn og så er du klar til mad. De holder sig glimrende i køleskabet i en 4-5 dage, men jeg har endnu ikke selv prøvet at fryse dem endnu
- og lidt rosmarin For efter at have læst lektier om kartoflen i hjemkundsskab, ja så var der pludselig en masse gode ideer i mit hovede, som jeg lige skulle afprøve
havregryn af ren havre - det er ikke normen)½ tsk bagepulver med top (Hvis glutenfri. Når smørret bruner (ikke branker), lægger du fire klatter dej på panden og skruer ned til middel-lav varme
-). Bollerne smager dog rigtig godt- det er første opskrift, der er lykkedes for os- vi er hele familien gået glutenfri efter anbefaling hos en lunge-og allergi læge
- Efter opskrift af Claus Meyer. Hvis dejen er for klistret, æltes den med lidt hirse- eller. gelere og brug som æg - muligvis kan ½ moset banan bruges i stedet eller 2 spsk. 1 sammenpisket æg til pensling (æggefri - brug vegetabilsk mælk eller smeltet kokosolie). hver ende, så den får 6-7 snoninger. 25-30 minutter midt i ovnen ved 200 grader. gelere og brug som æg - muligvis kan ½ moset banan bruges i stedet eller 2 spsk majsstivelse). 1 sammenpisket æg til pensling (æggefri - brug vegetabilsk mælk eller smeltet kokosolie)
2-3 spsk. Fyld tærten med det du ønsker og bag den i 30-40 min. Related PostsLam med søde kartofler og kokosmælkKyllingedeller med pestoGlutenfri PizzaNem mælke- og glutenfri BechamelsovsGlutenfri Kyllingenuggets 100 g fuldkornsrismel. 2-3 spsk koldt vand
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.