- med saft ogkraftOg jeg ved godt, at der er meget brød påbloggen for tiden, men vi har af en eller anden grund spist vanvittigt meget brød de sidste dage, så jeg håber I kan holde til det
Drys et godt lag (grahams)mel på køkkenbordet, og vend forsigtigt dejen ud herpå. Det er sjovt, som sådan et læs friskbagte boller forsvinder på ingen tid
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Du kan bruge de kerner, frø, gryn og meltyper du har i skabene, dog vil jeg råde til, ikke at lave for meget om på forholdene mellem fuldkorn og fintmalet mel, for stadig at opnå den luftigeog lækre konsistens som bollerne får
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Æggen slås ud i en skål og piskes luftige med elpiskeren. Tilsæt det smeltede smør og fløden. Mandelmel, fiberhusk, kardemomme, salt og bagepulver blandes sammen
Vi plejer at lave lidt grove boller, men til Super Bowl skulle det være max amerikansk så vi skulle lave nogen af de helt hvide, luftigeog politisk ukorrekte boller, så jeg fandt denne opskrift er fra Pilens Køkken
Jeg bager mindre portioner af de kager, jeg bager, så der er mulighed for at smage alle kagerne, for maven bliver desværre ofte hurtigere mæt end øjnene
Vintervejr er suppevejr og her er et hurtigt bud på en græskarsuppe med hokkaido. Skræl resten af grøntsagerne, skær i grove stykker kog det hele mørt i ca
J. a. h. u. r. t. i. g. e. j. o. l. v. ,. m. n. s. d. p. k. f. æ. å. ). b. y. c. D. ø. O. S. 1. 0. %. (. 2. 4. N. I. 3. -. R. M. E. H. 5. ½. T. A. B. 7. P. Æ. *. L. _. é. V. /. z. x. 8. |
Så blev det weekend, og jeg havde i formiddags besøg af nogle dejlige piger til brunch. De er super lette at lave, faktisk nok nærmere idiotsikre … og så smager bare skide godt
Gode hverdagsboller med kerner og frø. Olie og salt tilsættes. Kerner og frø tilsættes. Form 10-11 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve mens ovnen varmer op til 200 grader
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.