Store bagekartoflerFyld. skinkestrimlerpeberfrugt i terntomater i ternagurker i ternmajsforårslæøg i tynde skivericebergsalat i strimlerananas i små stykkerolivenfeta i ternhvidløgssmør Se opskrift under tilbehørbearnaisedressing Se opskrift under dressingerKartoflerne prikkes over det hele med en gaffel og sættes i ovnen ved 200 grader i 1½ til 2 timer alt afhængigt af, hvor store de er
P. u. l. e. d. p. o. r. k. j. b. a. t. n. y. s. g. i. v. h. ø. f. O. å. ,. m. D. c. S. æ. H. 2. 0. ½. U. -. /. (. w. ). J. F. M. 3. R. E. A. I. 1. N. 8. 9. x. T. ". V. B. G. Å. 5. C. 4
Denne ret er en rigtig dejlig tung efterårsting og nem at lave i store portioner til mange mennesker og samtidig kræver den ikke meget forberedelse, men tilgengæld masser af tid til at passe sig selv