Der har i lidt tid stået den meget beskrivende “Noget mednudler”, som i denne uge kom på madplanen. Det blev sammen med fryserens sidste tigerreger og diverse grønsager
Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske
Smag til med salt og peber. Skræl gulerødderne og skær i strimler med en tyndskræller. Server suppen med friterede gulerødder, creme fraiche, koriander og brød
Men jeg havde aldrig indtil forleden forsøgt mig med avokadocreme som “marinade” i en varm ret. På en pande (gerne en wokpande) vendes nudler, champignon og evt
Tilsæt kylling, nudler og salt og kog suppen i ca. Server straks med et drys af cashewnødder. 150 g ægnudler. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg ½ liter Karolines Køkken® krydret Thaisuppe 250 g kyllingeinderfileter i små stykker 150 g ægnudler 1 tsk groft salt 1 rød peberfrugt i korte strimler (ca
Bun tom nuong betyder eksempelvis "(vietnamesiske) vermicellinudlermed grillede rejer". Man skal blot forstå, at nudelsalaten kan varieres med flere typer kød og tilbehør - og at vermicellinudlerne (bun) ligeså kan erstattes med ris (com tam)
Super sund mad med masser af vitaminer og god smag. Server med ris eller et stykke brød. Steg kyllingen i olie, krydr med salt og peber og lad den køle af
Jeg får somme tider et flip med en bestemt ret, som jeg så spiser rigtig meget i en periode. Og vietnamesiske forårsruller er en sikker vinder på den front hver eneste gang
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.