Braiseret svineskank. Jeg kendte egentlig ikke det store til svineskanken indtil for et årstid siden. Syn’s dengang mest af alt, at det så noget ucharmerende ud, sådan som det lå dér og reelt lignede et halvt ben fra en gris
Egentlig havde jeg tænkt mig at lave den ret med spidskål, men det kunne jeg ikke få i supermarkedet, så istedet lavede jeg den på hvidkål, hvilket også blev rigtig godt
Vi fik en god kammerat på besøg og han skulle da have noget lækkert at spise. Svineskank er rigtig lækker simremad og så er det faktisk billigt, men det er jo bare en ekstra lille bonus Den blev serveret sammen med kartoffelmos og ovnstegte rodfrugter
Jeg har altid kål i mit køleskab, enten blomkål, hvidkål eller spidskål. Denne gang er det så hvidkålen, der står for skud, og selvom bloggen har massere af bud på hvordan man kan tilberede sådan en fætter, så er det altså lidt fristende at kaste sig ud i nye projekter fra tid til anden
Braiseret andelår. Braiseret andelår. Stod med nogle lækre andelår og vidste ikke helt hvad jeg ville med dem og det endte så i denne wok ret kombineret med det møre braiserede andekød, en lidt alternativ måde at lave wok på men resultatet var helt aldeles lækker, stærkt og sødt på samme tid
Braiseret Oksespidsbryst. Braiseret Oksespidsbryst. En lækker gæste ret med masser af smag og store dele af retten passer sig selv, så der er tid til at underholde gæsterne
Hak løg og krydderurter groft og steg det godt igennem i olien i en stor gryde. Derefter tilsættes strimlede, tørrede figner og steger med i et par minutter
S. m. a. g. s. l. ø. e. n. b. v. f. o. r. k. æ. t. d. i. å. I. ,. h. 5. L. u. p. D. (. 4. -. 6. ). 1. O. 8. c. 3. 7. 2. 0. R. H. F. j. K. y. C. T. 9. N. A. e g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.