Riv gulerødder, hvidkål på den grove side af råkostjernet eller på foodprocessor. Lav friedchicken. De revne grøntsager vendes i dressingen og det hele sættes på køl
derefter ligges kyllinge stykkerne til afdrypning på en stykke køkkenrulle. sæt en gryde over med solsikkeolie på mellemvarme 1 - 6 = 3 ( hvis den er for varm vil det sprøde brænde på). de små kyllinge stykker der nu er marineret tages 1 efter 1 over i skålen med brødkrummer Eller cornflakes så de får mest muligt krummer på sig. steg dine små chrispy chicken popcorn i ca 3 min
Chicken cashew paleo style2 kyllingbryst i fine skiver2 gulerødder i skiver1 løg i skiver2 fed hvidløg groft hakket3 forårsløg i grove skiver1 rød peber i grove tern1 håndfuld cashew nødder1 tsk
Så har du til madpakker eller en hurtig gang aftensmad på et senere tidspunkt. Bland alle ingredienserne i en skål, et ildfast fad eller en zip-locker-pose
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Hvis du er på udkig efter andre indiske opskrifter, kan jeg også anbefale indisk dahl med skyr og koriander, chicken tikka masala og kylling i cremet kokos-cashew-sauce
Chicken korma eller på godt dansk braiseret/grydestegt kylling. Chicken er engelsk/amerikansk og betyder kylling og korma er urdu og betyder braisere/grydestege
Hele lejligheden dufter af karry og det er duften af min yndlings karry-ret. Her til aften lavede jeg en dobbeltportion, da jeg ville have lidt til fryseren, men opskriften nedenfor er til 3-4 personer. 400-500 g kyllingebryst. 400-500 g kyllingebryst
11-2 tsk chiliflager. 1400-500 g kyllingebryst, skåret i tern. 30 minutter i køleskabet – men gerne 2-3 timer. Lad det simre ved lav varme i 30-35 minutter, eller til kyllingen er mør
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.