På en stor pande i lidt olie steges shawarmakødet i små portioner – det med de små portioner er temmelig vigtigt, da man ellers kommer til at koge kødet, i stedet for at stege det
Den her opskrift er inspirerert af brødrene Price, som jeg engang imellem synes laver nogle geniale ting - den her har vi lavet flere gange og når man vender tilbage til en opskrift er det jo fordi man godt kan lide det mad der kommer ud af det
shawarma, falafler, tortillas, quesedilla eller bare wraps. Når du er færdig med stakken af fladbrød, så server straks en lækker hjemmelavet shawarma i et af dem
Jeg kan huske i mine unge dage, at noget af det bedste efter en sen tur ude var at slentre hjem af Shawarma street med duften fra Konya Kebab, Shawarma Palace og hvad ellers de små shawarme steder hedder, hvor det var sjældent at der smilede en smiley ud til én fra restaurationernes vinduer
Hjemmelavet shawarmarulle m. Nu skulle der laves shawarma ruller. Shawarma kommer fra det arabiske køkken og betegner egentligt måden man tilbereder kødet på
Server i en shawizza, en shawarma eller med kogte ris. chili. 1Olivenolie. 1citronskal. 1kanelstang. 1peber. 1400 g lammekød, bov eller kølleSådan gør du
opskrifter på hummus, madbrød, falafel, tabouleh, risotto og shawarma, men du finder også et hav af spændende, eksotiske salater, lam i mange versioner og desserter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.