Jeg elsker Raw Food kager og det bedste er at de ikke er lige så usunde som deres bagte slægtninge. Hæld 2/3 af blandingen ud på bunden og glat med en dejskraber
Chokoladekagemedsmørcreme af Callebaut® Gold. I hvert fald hvis du elsker chokoladekage. Tilsæt smørret i små bidder under piskning, og fortæt med at piske yderligere et par minutter til du har en blød, cremet marengssmørcreme
Raw måltid med kage. Der er en del kerner og nødder i, hvilket jo helt sikkert er med til at give mæthedsfornemmelsen, men herudover føler jeg i særdeleshed, at deres retter også mætter lysten til et lækkert måltid både i forhold til smagssansen og synssansen
Put alle de tørre ingredienser i koppen, og bland dem sammen med en gaffel. kagen med vaniljeis. Her kommer en opskrift der er lidt farlig (på den gode måde)
Chokoladekagemed chokolademousse – den perfekte fødselsdagskage til et chokoladeøre. En måned spækket med hygge, gæster, besøg, levende lys, hjemmebag, hemmeligheder og alt derimellem – for de fleste i hvert fald
Denne chokoladekagemed dadel, banan og kokos som er lavet med mandelmel er rigtig lækker. Chokoladekagen er især rig på umættet fedt, protein, E-vitamin og D-vitamin
Svampet chokoladekagemed rigtig chokolade. Lider du af en eller anden form for allergi, så ved du sikkert allerede, hvilke produkter du kan erstatte det produkt med, som du er allergisk overfor
Den lidt bitre dybe chokocreme spiller virkelig godt sammen med den søde dadel/mandelbund. Jeg har brugt raw kakaopulver i avokado/chokocremen, som er rig på antioxidanter
Dessertchokoladekagemed kakaomælk. Så det er en kage, som samtidig fungerer så fint som dessertkage – hvis der altså er mere tilbage… Det var der i vores tilfælde, for vi supplerede med pandekager over bål senere på aftenen
Pisk blommerne sammen med den smeltede chokolademasse og rør også vaniljeessensen i. Vi er vendt tilbage til LCHF her hjemme (eller, vi forsøger i hvert fald), så da der blev ønsket kage måtte jeg jo finde på noget
Jeg brugte vores yndlings chokoladekage opskrift til bunden, smurte toppen med neutral flødeost tilsat lidt vanilje og pyntede med jordbær, blåbær og chokolade
Dette er en chokoladekagemed hindbærmousse, og den er bare underskøn. Du kan egentlig bruge de fleste almindelige chokoladekager som bund - her får I opskriften på "konsulindens chokoladekage"
Cupcakes medsmørcreme. Problemet med den er at flormelisen ikke kan piskes til den bliver opløst. I videoen pisker jeg sammen med hånden, og der bliver det bare til en gul tung smørcreme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.