Endnu en opskrift fra mig. Jeg har været meget i køkkenet på det sidste for at finde på nye ting, man kan spise når man nu ikke må få banan, hasselnødder og gluten
indisk linseret med søde kartofler og chili. . ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Quiñoa skal jeg ikke kloge mig på - jeg ved bare at den er et frø, det er sprængfyldt med proteiner og gode aminosyrer, og skal vaskes før brug, fordi den indeholder et naturligt sæbestof
Grød af brune ris med æble, persimonne, vanilje og kanel. Denne grød laves af forkogte brune ris, som jeg har portioneret i små poser og lagt dem i fryseren - lige til at tage op og komme i gryden
I går var jeg til en utrolig hyggelig aften i selskab med Savannah og en 11-12 andre bloggere. Sagen var den, at vi dels skulle høre en masse om COOP’s Savannah-produkter, og dels skulle bruge dem i en række søde sager, vi skulle fremstille på forskellige hold
Forledes lavede jeg rawcake. Jeg elsker rawcakes, og jeg føler mig endda lidt sund når jeg spiser dem. Der er mange opskrifter, jeg skal have prøvet af, men jeg valgte at starte med en citrontærte, som du får opskriften på her
og så var mine tanker kun på én ting. Det var en dejlig søndag morgen. Ikke noget vækkeur, som ringede, ikke nødvendigt med snooze - blev bare vækket af, at solen stod ind imellem persiennerne
Opskriften er fra Sandra Kristine Åbo Pedersen50 g gær2 tsk honning6 dl vand200 hirsegryn200 boghvedekerner100 g svesker600 g søde kartofler(afkølede)5 dl vand200 g solsikkekerner100 g hørfrø100 g sesamfrø50 g Husk200 g boghvedemel200 g kikærtemel200 g majsmel1 tsk fennikelfrø, knuste2 tsk havsaltlidt peber1
Billed følger senere En rigtig lækker tærte, som vandrehjemmet havde bagt til os. 3 modne pærer100 marcipan100 g sukker100 g smør2 æg100 g blendede mandler1 tsk bagepulver2 tsk vaniljeSmør en tærteform, skræ pærer i både, skræ kernehuset væk, og del pærerne yderligere en gang så du får 8 både af hver, fordel dem i tærteformen
Denne tærte er næsten fri for alt, den er glutenfri, mælkefri, sukkerfri, med lavt fedt indhold og højt proteinindhold, og så er den bare lækker og nem at lave
Fantastisk lækre kager som smager hen ad kransekage, bare bedre, og med et tvist af appelsin. De er let sprøde på ydersiden og dejligt seje og svampede i midten, absolut værd at prøve