Svinemørbradmed parmaskinke, salvie med pasta med sprødstegt parmaskinke, rucola, fløde og citron. Rul mørbraden sammen igen, og luk den med et par kødnåle
D. e. t. r. n. k. l. ,. m. s. ø. u. d. a. i. g. h. f. o. p. å. A. V. R. S. E. L. -. v. c. b. (. 4. ). 1. 2. 8. 0. 5. y. F. 6. G. M. æ. 3. T. P. j. J. B. N. K
F. ø. r. s. t. o. g. f. e. m. u. n. d. k. y. l. v. i. å. b. D. a. h. j. L. æ. ,. p. c. V. J. S. P. 4. I. 1. 6. 0. 8. -. 2. 5. ½. K. H. N. 3. /. B. R. 7
barbecue Kylling medspinatog philadelphia og parmaskinke rullet udenom Råkost-salat med gulerødder, æbler, rosiner og mandler Koldsovs- Vi kendte ikke resultatet på forhånd
Spinat er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter, og er derfor godt at spise hver dag. Den er virkelig nem at lave og smager sødt og dejligt samtidig med at den er super sund
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinatog soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Afpuds svinemørbradenog skær næsten helt igennem på langs, så der dannes en stor plade kød. Smuldr fetaen over og krydr med salt, peber og halvdelen af oreganoen
Dagens menu tog udgangspunkt i en svinemørbradog lidt røget svinemørbrad. Jeg bruger oftest røget svinemørbrad, da jeg ikke bryder mig om tanken om alt fedtet fra bacon i en sauce, i hvert fald ikke til hverdag
Tag mørbraden op af marinaden, og læg den over i et ovnfast fad med det af marinaden der hænger ved – resten kan bruges i saucen – drys med salt og peber
Svinemørbrad skæres i skiver og brunes på en pande ved høj varme i smør og olivenolie. Lad være med at komme salt i inden det har kogt op, bacon og bouillon kan nogle gange bringe salt nok til retten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.