Jeg elsker tiramisu, og det er en af de desserter, som jeg gerne laver til gæster. Det sker dog oftere og oftere, at der blandt gæsterne er nogen, der ikke bryder sig om kaffe
I. l. ø. r. d. a. g. s. h. o. t. j. e. -. i. f. n. k. m. V. v. y. ,. O. ). D. æ. F. c. w. L. p. å. b. u. J. /. M. S. 6. N. E. 1. (. 2. 5. 0. ½. P. K. U. H. B. T. C. 8. z. 4. ". A. ) l
Sikke en lang overskrift – og så skulle der faktisk have stået. Forret med rådyrmørbrad, sukker- og chiliglaserede valnødder, portvinssyltede tranebær på blandet salatbund med krydderurter fra haven
Dette er en af mine aftener helt uden stivelse, da jeg valgte at lave en råkost som tilbehør. Dette har været et af mine egne skridt på vejen til et sundere liv, og du kan se nogle flere af disse skridt i indlægget her