N. o. r. s. m. i. n. d. e. k. (. f. t. a. g. h. j. w. -. ). F. z. ,. v. æ. p. å. b. l. u. J. D. ø. M. y. Å. B. K. V. 1. 4. I. 3. c. q. H. C. /. O. G. U. R. S. Ø. T. 8. 9. 5. x. L. E. 0. 6. %. 2. +. '. P
Valget faldt på Frederikshøj Kro, der som sædvanligt leverede mad ud over det sædvanlige. Til nytår havde vi besluttet os for at vi ville have maden udefra
Pensel kødsiden af lammekronen med honning blandingen og rul den i ”raspen”. Sprødstegt lammekrone800 g lammekrone3 spsk. Steg kronen i en forvarmet ovn 200 grader i ca. )Tag kronen ud og lad den hvile i 10 min inden den skæres ud og serveres
Sprødstegt lammekrone. Pensel kødsiden af lammekronen med honning blandingen og rul den i ”raspen”. 800 g lammekrone3 spsk. Steg kronen i en forvarmet ovn 200 grader i ca. )Tag kronen ud og lad den hvile i 10 min inden den skæres ud og serveres
Første gang jeg stiftede bekendtskab med den var under min læretid på Låsby kro, hvor køkkenchefen altid bagte den når der skulle være kaffebord om Søndagen
Besøger man Sønderho Kro får man en gastronomisk oplevelse med specialiteter fra Vadehavet. Jeg kan også anbefale at man sætter sig i krohaven og bestiller kaffe og Fanø kringle
I aftes fik vi rigtig mormormad, eller skulle jeg sige Bodilles Kro i Skagen - mad. Den sommer jeg arbejdede som tjener der fik jeg i hvert fald ofte denne skønne ret
Så er der serveret lækre håndværkere, der straks serveres med koldt smør og så lige en skive gamle oles tip tip oldefar, eller lidt god kro spegepølse, eller bare lidt marmelade
Denne herlige påskelagkage egner sig fortrinlig til dessert. Server den til kaffen efter påskefrokosten eller efter påskemiddagen – så behøver du ikke også at tilberede en dessert
Her er en hurtig frokost ret eller en let forret til påskemiddagen. Rygeost mousse serveret til røget makrel og radiser2 blade husblas200 gr rygeost1 dl lun grøntsagsfond1 ½ dl piskeflødeSalt og peberUdblød husblassen i koldt vand
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.