Her kommer en lidt anden version af en bærjuice med lakridsrod. Denne er mild, cremet og lidt sød. Den er gået hen og blevet helt vanedannende for mig her på sommerhusturen fordi den er så lækker
I. e. n. s. k. ø. a. f. b. u. t. i. K. g. (. r. ). j. d. o. H. l. w. y. m. J. p. h. v. æ. ,. å. -. D. T. 5. 0. 3. 2. S. M. ½. c. 1. 8. /. 4. N. R. F. B
I går var Oskar og jeg ude ved mine forældre, hvor vi for tiden er ret ofte. Derfor stod jeg igår eftermiddags med en masse flødeboller, så der blev både til Viktors forældre, mine barslende kollegaer, mine forældre, min onkel og mandens kollegaer
M. O. R. Æ. B. L. E. K. A. G. (. 4. p. e. r. s. o. n. ). S. f. l. d. t. g. ø. a. å. m. i. k. b. ,. v. h. j. u. 1. æ. /. 2. c. 8. 0. N. D. V. I. 5. 6. P. Y. T. -. y
A. d. v. a. r. s. e. l. D. i. m. å. k. g. t. æ. n. M. ø. f. o. p. b. ,. y. h. j. -. H. J. u. I. L. C. 3. 0. 7. 5. 1. 2. 6. /. (. ". w. q. c. B. ü. ). S. 8. d l
Lørdag fik jeg besøg af min dejlige veninde Vivi og som altid skulle der jo bagværk på bordet. Jeg har altid elsket bagerens havregrynskager og nu ville jeg forsøge at gøre ham kunsten efter
Det her indlæg virker måske lidt malplaceret… Lakridssmåkager. – Det er jo jul. - Ja, men så er det heldigt at stort set alle andre madbloggere har lagt en masse lækre julekageopskrifter ud, til os som endnu ikke har fået bagt kager i julen
Brunkager. Fedtkager. Julekager. Denne småkage er kendt under flere navne. Dens mange identiteter ændrer dog ikke på dens udsøgthed og bestemt heller ikke på dens gamle historie
Det siges at citronfromage har fået et comeback, og er blevet trendy igen på de finere restauranter. Det er nu ikke derfor jeg har lavet den - det er fordi, det er en af de få desserter Christian er rigtig glad for, så det skal han selvfølgelig have
De eneste frugter det er sæson for i øjeblikket er citrusfrugter og rodfrugter. Da jeg ikke har nået, at eksperimentere med en rødbedefromage, står den på gammeldags citronfromage
Som nævnt igår, bagte jeg brød igår. Nu har jeg fået smagt på det, og det går godt hjem. )Minder meget om kernebrød uden mel, som normalt er mit yndlingsbrød, men har en lidt anden smag - en skøn variation, så man kan skifte lidt