dag 1 - blanding af dejDet hele æltes sammen og står i et døgn i køleskabet. Døgnet i køleskabet gør dejen elastisk, og gør at klejnerne kan vrides uden at knække, og at de hæver bedre op når de steger
Koteletter i fad med grøntsager. En nem og overskuelig ret, som smager rigtig godt. Koteletter i fad hvor der er tilsat grønsager, i denne opskrift bruger jeg rød
For at skyde bloggen igang, måtte jeg nødvendigvis lave et festmåltid. Menuen er til 3 personer. Første forret er en Bo Bech kreation med mikroskopiske ændringer
N. u. j. e. g. r. t. æ. p. å. m. l. n. I. d. a. s. f. o. D. b. i. v. B. y. 7. 0. h. O. 2. J. k. ,. ø. M. (. ). c. E. S. K. F. T. 4. R. -. 1. A. G. q. ”. 3. w. P. L. 8. /. 9. l g
I denne dejlige grill tid er der mange måder at tilberede det forskellige kød på. Denne gang valgte jeg at lave en pesto som skulle give smag til mørbraden
S. å. d. a. n. e. f. s. l. g. r. t. ,. i. k. u. h. v. æ. o. b. -. ). J. I. ø. O. D. p. m. W. y. E. 1. ½. K. G. 4. 5. 3. j. F. c. 0. 2. M. (. w. H. N. /. x. q. V. *. 6. 8. L. B. P. R. r l
Fakta. Rødkål er et fantastisk tilbehør til f. eks. flæskesteg og frikadeller. Men hvorfor købe de kedelige på glas når man let kan lave en meget mere velsmagende selv
Jeg er stor tilhænger af farsbrød, man kan variere det i det uendelige og bruge hvad man har, og det passer sig selv i ovnen, mens man kan lave alt muligt andet
F. o. r. l. e. d. n. a. g. t. æ. j. i. v. y. m. h. k. s. ø. ,. f. b. u. -. D. J. 1. 2. c. (. å. ). 3. p. S. +. 5. 0. R. z. E. B. T. x. 4. K. 7. 6. N. L. Å