Horn medostog skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. Kjempegodt med Iskald melk på siden og litt ketchup å dyppe i for de som liker det
Måske, det er hvertfald i hård konkurrence med en god mørbrad og kotelet. Tilsæt bouillon, rødvin, laurbærblad, salt/peber ogsvinekæberneog bring gryden i kog
Opskriften her er, tro Meyer-style, nordisk med mørk øl, æblemostog æblecideredikke, men kan helt sikkert også gøres frankofil med hvidvin, urter og tomater
En noget sødere udgave en hvis man tilbereder svinekæberne i f. Og den førstefødte, han spiste og spiste og spiste i hvert fald – og det er til trods for, at han ellers ikke [
Hvad nu, hvis den falder sammen og bliver helt ligegyldig og træls. Men nu fik jeg mig endelig taget mig sammen til at prøve det af – og jeg kan melde tilbage, at der ikke er noget at være bange for
Pisk æggeblommer med madlavningsfløde og krydr med salt og peber. Jeg er ikke vegetar eller noget som helst andet, der begrænser hvad jeg tillader mig at spise
Ja det har efterhånden været populært længe, men jeg er først lige hoppet med på bølgen, og efter at have prøvet det – ja så tror jeg sgu jeg bliver på bølgen
Kyllingebryst fyldt med Pikant smøreostog omviklet med bacon. Steg hvert bryst ved medium varme i ca. Her et lille bud på et dejlig let og hurtig aftensmåltid
Jeg har prøvet at gøre det hele lidt fransk med rødvin, timian og rosmarin. Jeg har lang tid haft lyst til at lave svinekæber, og da de havde nogen flotte i Kvickly slog jeg til og købte fire pakker
Vinen til havde jeg også udvalgt med et mini-smage-tema. På kontoret havde jeg i forbindelse med et internt virksomheds arrangement fået til opgave, at sammensætte en menu som vi i fællesskab skulle frembringe
Pisk æggehviderne stive og vend dem med blomkåls buketterne og skinketern. kogevand fra blomkålen. Del blomkålen i små buketter, ogkog det i vand, der lige dækker og tilsat lidt salt i ca
Hæld resten af æggeblandingen over og drys med revet ostog resten af raspen. Lad sovsen koge godt igennem, til den bliver tyk og smag til med salt og peber
Derefter tilsættes strimlede, tørrede figner og steger med i et par minutter. Hak løg og krydderurter groft og steg det godt igennem i olien i en stor gryde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.