Når de skal til at serveres, kommer de lige op på en varm pande med en god klat smør, en spsk honning, masser af frisk timian (rosmarin eller estragon ville sikkert også være lækkert) og lidt salt og peber
lidt flydende honning. Find et ildfast fad frem, skræl rødbederne (husk handsker) skær dem i kvarte, og anbring dem i fadet - skræl rødløgene og skær lidt af enderne af, skær også dem i kvarte både og læg dem ved siden af rødbederne
H. a. r. l. i. g. e. s. n. d. t. o. p. k. f. m. v. ,. j. b. ø. u. -. ). M. å. æ. h. J. S. T. •. 1. (. c. 3. 2. y. /. 4. B. O. F. 0. 5. D. R. G. V. N. A. ) l
(6-8) personer1 kogt bayonneskinke(ca 1. 5 kg)hele nelliker2 dl appelsinjuice eller anden frugtjuice 1½ dl farin½ tsk tør gul sennep2 tsk maizenamel40 g smørSværen skæres af og skinken afpudses pænt
Ugens tema. Thailand. En let og lækker salat med stegt laks, sød chilisauce og masser af sesamfrø. Glaseret Laks og Thaisalat med Limedressing til 2 personer
Mere honning. Prøv lynghonning det smager af hede og minder mig om FanøBrændt honning(Lynghonning)2,5 dl mælk2,5 dl fløde2 stjerneanis1 kanelstang75 gr sukker3 æg1,5 dl lynghonningTænd ovnen på 160 gr. Læg 1 spsk honning på hver creme og sæt dem under grillen til honningen får en dyb gylden farve. 1,5 dl lynghonning
3-4 rødbeder. Snit rødbeder i tynde skiver og bland det sammen med hakket hvidløg og timian i et ildfast fad, krydder med salt og peber,hæld fløden over og stil det i ovnen i ca 25 min, ved 180 grader. 3-4 rødbeder. Snit rødbeder i tynde skiver og bland det sammen med hakket hvidløg og timian i et ildfast fad, krydder med salt og peber,hæld fløden over og stil det i ovnen i ca 25 min, ved 180 grader
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.