Hjemmelavet hundekiks til at forkælde din/dine hunde med. Bag hundekiksende ved 175 grader i 30 min. Hvis man lægger kiksende tæt får man to fulde bradepander
Så det er bestemt ikke sidste gange jeg giver mig i kaste med hjemmebag i hundenes tegn. Og hvilken anden bedre måde end at bruge de lange (halve) timer hvor Tella og de andre småhunde sover, end på at bage hundekiks
Snit nu gulerødderne lige som når man laver hasselbackkartofler - pas på med at skære helt igennem. En lille variation af de kendte hasselback kartofler - her brugte jeg gulerødder - de bliver dejligt søde og bløde
Hæld så blandingen ud på et bord med mel. ¼ af et glas med peanutbutter uden sukker og salt. Placere alle hundkiksene på en bradepande med bagepapir og pensel kiksene med æggehvide, og bag dem så i ovnen i 25-30 minutter, indtil de er gyldenbrune
Drys gavmildt med frisk revet parmesan ost over gulerødderne lige inden servering. Det ville også være lækkert med hakkede mandler eller dukkah som drys ovenpå
Skær gulerødderne i mindre både og put dem i et ildfast fad/bageplade beklædt med bagepapir. Normalt spiser vi mest ovnbagte gulerødder(og andre rodfrugter) i efteråret og om vintereren, men man kan nu sagtens spise det hele året rundt – og til alt slags kød/tilbehør
Læg gulerødderne i en gryde med vin, honning, timian, persille, finthakket hvidløg og koriander. Denne opskrift runder ugens tema af og mandag er jeg klar med temaet Kikærter - den nemme slags på dåse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.