3 blade husblad½ polynesisk vaniljestang1. spsk. lys rørsukker5 dl piskefløde150 g hvid chokolade2 dl hyldeblomstsiprup/koncentreret saftHyldeblomstcreme Læg husblassen i blød i ½ litter vand i ½ time
F. o. l. k. ,. d. e. r. f. ø. g. t. m. h. i. n. v. a. j. b. s. æ. u. å. y. R. G. B. I. p. K. c. '. ). N. C. V. ". D. 1. 0. T. M. E. 5. O. ½. -. 2. J. S. (. 8. ¼. 7. 3. Æ. L. H. A. 4. w. ) l
Det er efterhånden noget tid siden jeg har bagt så sidste søndag sku' der altså bages. I Rikke Gryberg's "byens bedste brød og kager" fandt jeg en opskrift på disse boller med oliven
Uhm, den må være sendt fra Himlen. Hindbærmoussekage fra Byens Bedste Kager. Før ferien holdt jeg familiefødselsdag, og jeg kom i tanke om, at jeg slet ikke har fået blogget om denne fantastiske kreation af en hindbærmoussekage, som jeg lavede