D. e. t. r. n. o. k. d. b. s. m. å. j. g. l. æ. h. a. f. y. i. p. B. v. ø. S. u. P. c. ,. ". I. /. H. -. A. (. 4. ). 1. 2. 5. ½. L. 3. K. 6. 8. 0. 7. E. T. é. e g
Andebryststegen. 1. Rids andebryststegen, gnid med slat og læg den i et ovnfastfad, krydre med peber. 2. Sæt fadet i ovnen i 15 minutter ved 225 grader og hæld fedtet fra
Dej2 dl mælk2 dl vand1 pakke gær2 tsk sukker2 tsk salt2 spsk olie200 g grahamsmel - det kan også være rugmel, groft hvedemel eller andet grovmel400 g hvedemelFyld 1300 g skinkestrimler200 g pikant ost4 forårsløg i skiver1 fed hvidløg100 g revet cheddar ostFyld 2- alternativt en kødsovs af1 løg1 fed hvidløg1 spsk olie500 g oksekød150 g gulerødder3 spsk koncenteret tomatpure1 maggitern1 tsk sukkersalt og peberAlt muligt andet fyld kan også bruges