Mine Favoritter

  • 10 Opskrifter
Mine Favoritter

Glaseret skinke

Kog skinken i letsaltet vand en halv time per kilo den vejer. Lad den herefter trække en halv time i kogevandet
Glaseret Skinke

Glaseret Skinke

Glaseret Skinke. Opskrift skinke glaseret sennep farin.  . Ingredienser. 1 - 1½ skinke. 3 spsk. sennep. brun farin
Glaseret skinke

Glaseret skinke

Skinke på 1. 5 kg. Kogelage1 stort løg1 stjerneanis4 nelliker3 laubærbladevandGlasering3 spsk. brun farin1 spsk

Lammekølle med nyt tilbehør

Påskens lammekølle blev stegt på samme måde som sidste år. Med citronsaft og -skal, rosmarin og hvidløg som de primære krydderier

Påskelam på tre måder

Lam er lækkert og meget mørt – hvis det er tilberedt rigtigt. Og nej, godt lammekød smager ikke af uld
Langtidsstegt lammekølle med øl

Langtidsstegt lammekølle med øl

lammekølle 1. 5-2 kg. 2 løg2 fed hvidløg4 gulerødder1 fennikel500 g. cherrytomater1 stjerneanis1 hvidtøl/juleøl1/2 dl
Langtidsstegt lammekølle med vin*

Langtidsstegt lammekølle med vin*

lammekølle 1. 5-2 kg uden rørben7 gulerødder1 lille knoldselleri2 fed hvidløg med skræl5 rødløg2 spsk. citronpeber1 tsk

Carpaccio dampede asparges, parmesan og ingefærdressing

Denne ret var nytårsforretten i 2012/2013 og jeg lavede den faktisk fordi jeg det skulle være en nem forret at lave, da jeg selv lavede den tre-retters middag og så har jeg aldrig lavet carpaccio før, da den ærlig talt ikke ser ud som noget særligt