Når man bor på Nørrebro, så har man adgang til de mest vidunderlige grønthandlere og slagtere, og det betyder gryderetter og lækre sager i stride strømme
Det her er verdens bedste havregrynskugler. Som Louise fra Hjertemad skriver er det altid ens egne havregrynskugler der er de bedste og sådan har vi det også i vores familie
Jeg fik lavet en rigtig god steg. Jeg havde købt en nakkekam, som jeg krydrede med alle de forskellige krydderurter jeg stadig - selvom det er midt i november - har i min have
Ingredienser til ca. 6 personer. 6 Kyllingelår eller en anden slags kyllingestykke med skind6 kartofler1 blomkålshoved2 store løg1 aubergine1/2 kg basmati ris150g mandler1 lille pose pinjekerner2 fed hvidløg1 strøget tsk gurkemeje3 tsk stødt koriander2 tsk salt1 tsk friskkværnet peber2 tsk paprika2 tsk chilipulver1 kanelstang1/2 kyllingebouillon terningOlie til stegningca
I går fik vi svinekæber og det kan virkelig anbefales at prøve hvis man aldrig har prøvet det før. Vi har fået det flere gange og det er det møreste stykke kød på grisen
Som regel er jeg jo ret glad for hurtig mad. Det passer bedst til min hverdag. Så jeg har fulgt Römertopfens (også kaldet stegesoens) renæssance med en vis undren