D. e. n. d. s. r. t. f. a. i. k. ,. u. p. m. l. b. o. g. å. h. ø. y. M. A. N. E. L. B. U. 4. 1. /. 2. æ. v. (. 3. ). 0. R. S. K. 6. j. V. I. P. Y. T. 5. F. -. 8. c. 7
. Det har indtil videre været en lidt hård påske med blandt andet begravelse, så det har været dejligt at kunne fordybe sig ned i dette lille Sarah Bernhardt projekt og glemme resten af verdenen for en stund
Cozy Cooking | Fordi madlavning skal være hyggeligt
En tyv nappet opskrift fra hvor jeg arbejder. Og er min ynglingskage her i bageriet no. 1. - derfor laver jeg dem ikke, da jeg æder alt for mange inden at kagerne er færdige, og mit BMI tal vil drastisk stige til 35+
Det har indtil videre været en lidt hård påske med blandt andet begravelse, så det har været dejligt at kunne fordybe sig ned i dette lille Sarah Bernhardt projekt og glemme resten af verdenen for en stund
Det siges at citronfromage har fået et comeback, og er blevet trendy igen på de finere restauranter. Det er nu ikke derfor jeg har lavet den - det er fordi, det er en af de få desserter Christian er rigtig glad for, så det skal han selvfølgelig have
Denne opskrift giver en anden mulighed for at tilsætte lidt anderledes smag til en kylling. Oprindeligt blev den først lavet på en helstegt kylling, men kan uden tvivl bruges på et kyllingebryst, hvilket jeg har gjort flere gange, for at variere og give lidt smag til kødet
Lækker, sund, velsmagende, proppet med vitaminer og mineraler. En ægte klassiker. Kan både bruges til forret med salat og brød, eller hovedret med salat og brød - forskellen