eks Farsbrødmed broccoli og ostefyld, Farsbrødmed spinat og mandler eller Små farsbrødmed gulerødder og mandler Men det skal nu ikke forhindre mig at komme med nye variationer
Derudover er de fyldt med frisk spinat, små stykker af cremet fetaog lækre soltørredetomater. Og det er både de traditionelle, dem med kylling eller noget helt tredje
Form til et farsbrød i et ovnfast fad og dæk baconskiver over. kogte ris2 håndfulde hakkede soltørredetomater1 dl. salattern/feta1 håndfuld hakket persille 2 ægSalt og peber1 pakke baconBland alle ingredienser (undtagen bacon) sammen til en fars. vand med i fadet og bag ved 200 grader i ca. 1½-2 dl kogte ris
Bland kød med løg, æg, mælk, rasp, havregryn og krydderier og smuldr fetaosten deri. Jeg spiste kartoffelmos og ærter til farsbrødet, men det vil også gøre sig godt med ovnstegte eller råstegte kartofler, salat og tzatziki
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat ogsoltørredetomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørredetomater
Denne gang havde vi en masse soltørredetomater i en pose, der skulle bruges, og selvom jeg kun havde arbejdet medsoltørredetomater i olie før, tænkte jeg, at de ville smage godt med kylling og svampe
Smag til med salt og peber. Top eventuelt retten med en omgang stegt bacon før servering. Den er bestemt ikke ret sundt, tvært imod, men den er til gengæld super velsmagende og dejlig nem at lave
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.