Her i weekenden holdt vi fødselsdagsbrunch. Jeg havde besluttet mig til at lave noget hjemmelavet müsli, som skulle drysses over græsk yoghurt sammen med noget ahornsirup - uhmmm det blev yderst lækkert
4 flotte skiver laks100 g fynsk rygeost½ fint hakket rødløglidt hakket kaperslidt fint klippet purløglidt piskeflødesalt og peberlidt salatolivenoliebalsamicoeddikerødløgsringe og dildtynde kartoffelskiver - stegt i oliekornene af en stang god vaniljecitronsaft Rør rygeosten med rødløg, kapers og purløg og lidt piskefløde
L. æ. k. e. r. b. u. n. c. h. t. a. l. S. å. w. d. s. i. g. m. o. P. j. ,. ø. f. v. p. -. D. 4. 5. 9. 0. 1. ½. (. ). 2. J. M. /. 3. B. K. F. y. T. 8. N. I
Jeg giver mine 8 min. En lille hapser til buffet eller tapas bordet. Ganske vist ikke særlig nyskabende, for æg i stil med disse har vel nærmest været en fast bestandel af ethvert buffet bord siden engang i 80'erne