Denne gryderet er inspireret af Mia Sommer, og jeg fik sådan en lyst til at lave noget medbutternutsquash efter at have savlet til billederne af hendes lækre opskrift
B. u. t. e. r. n. S. q. a. s. h. v. i. l. g. æ. k. m. d. ø. ,. D. o. f. b. C. A. E. -. y. p. å. j. H. é. J. M. R. c. (. 4. ). [. L. ]. 1. 2. 5. 3. 0. /. O. '. ½. 7. T. I. ". U. V. N
Jeg afprøvede medbutternutsquash og det var rigtig lækkert. Efter lidt kiggen rundt på nettet landede jeg hos Anne-Kathrine som havde lavet en spændende omgang tilbehør med et hokkaidogræskar
Den færdige suppe kan blendes og serveres med en klat yoghurt. ½ butternutsquash. ½ liter bouillon½ butternutsquash1 løg. Skær grønsagerne i stykker og kog dem i bouillonsammen med krydderierne, ca 20 minutter
Som lovet kommer her opskriften på en dejlig vegetarisk ret med sæsonens butternutsquash. Du kan også bruge frisk spinat, hvor du prøver dig frem med mængden
I denne udgave bliver disse to ingredienser erstattet medButternutSquash samt en lækker cremet moden avocacdo/skyr masse, som giver fylde, fedme og en dejlig cremet konsistens til din suppe
En lækker farverig suppe med masser af næring og grøntsager. Mange anser ikke en kop bone broth for noget særligt, men bone broth er fyldt med en masse gavnlige næringsstoffer som kollagen, protein, fedt, vitaminer og mineraler
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.