På efterårets mørke og kolde aftener findes der ikke noget bedre end hjemmelavet suppe. Det er utrolig nemt at lave selv og for den sags skyld også overraskende billigt, hvilket er en stor fordel, nu hvor der snart skal bruges en del ekstra penge på julegaver
Den anden dag kom vi hjem fra en dejlig lang dag med ungerne i Danfoss Universe. Vi var kommet lidt sent op, hvilket resulterede i, at vi også kom lidt sent ud af døren og vi nåede simpelhen ikke at få lavet madpakker
I går lavede jeg ovnbagt hokkaido til aftensmad og det blev virkelig godt. Det kan bruges som tilbehør til de fleste efterårsretter og det smager rigtig godt - prøv det
bagt græskar m. rygeostcreme. ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Uhm, suppe, en af efterårets absolutte glæder. Jeg har i lang tid pønset på at lave en suppe. Faktisk er denne ikke efterårets første - forleden lavede jeg en lækker tomatsuppe
Frokost knækbrød af grønne linser. august 9, 2013 by veganissen | Leave a comment. En nem madpakke for mig er madpakke der tager 5 min at pakke… Specielt fordi det ofte er det sidste jeg skal nå, inden jeg tager ud ad døren
Da Jakob var på besøg i fredags lavede vi laksefrikadeller med kikærter. Vi har prøvet at lave disse før men erfarede hvor vigtigt det er at putte godt med krydderier i
Opskriften er inspireret af en opskrift jeg har set på. Den er dejlig cremet og smager dejligt af græskar og tranebærkompotten komplementerer den godt - og det er nogle smukke farveR