E. f. t. e. r. a. h. v. å. o. l. d. s. m. k. y. i. g. ,. j. -. n. u. b. H. p. N. S. ø. D. (. 4. ). 3. 1. c. 2. q. æ. F. G. L. R. 5. /. 6. K. 7. T. 8. 0. 9. é. m l
Ris a la mande mousse - uden risFandt opskriften i et kageforum - har ikke selv fået den afprøvet120 g smuttede mandler2,5 dl piskefløde1 dl yoghurt naturel1 tsk vanillesukker4 blade husblasLæg husblas i blød i koldt vand i ca
I. d. a. g. h. r. j. e. v. æ. t. i. n. m. b. k. l. C. s. ,. o. H. u. å. D. p. '. J. y. B. 3. 1. 7. 0. 2. 5. (. ø. ). K. f. ¼. ½. S. P. M. c. x. F. T. L. R. E. w. -. z. 6. 4. O. 9
Denne forret var mit bidrag til nytårsmenuen. Vi er tre piger, der ofte holder nytår på samme måde. Jeg medbringer forretten, som skal være en tunmousse, værten laver hovedretten og sidstemanden medbringer dessert
Dette er en god dansk klassiker forklædt som asiatisk mad. Retten er lidt spicy og kun børnevenlig hvis børnene er vant til at spise krydret og lidt anderledes, men det er en sjov ret at servere til veninderne
Jeg elsker banankage, og i sær den fra Karolines køkken. Jeg har dog ændret lidt på opskriften, så den får lige præcis den smag og konsistens som jeg foretrækker
Havde en rest kokosmælk og tænkte hvorfor ikke prøve at komme den i æggekagen. Resultatet blev dette. 300-400 g kogte kartofler150 g bacon1 løg200 g champignon4 tsk karry (2-3 vil være bedre)8 æg1½ dl kokosmælk2 spsk kartoffelmel1 tsk bagepulversalt og frisk kværnet peberLøget hakkes og bacon skæres i tern og steges sammen på panden med karry
Dette er en opskrift som jeg ofte fik som barn, og Esther har opgivet opskriften sådan. til 3-4 pers. 1,5 kg kartofler2 løg1,5 dl vand1,5 dl eddike1 god skive smør
En rest kogte ris og ny ind købte champingnon gav ideen til en champingnon pate. Jeg gemmer altid kogte ris, de kan blive til en hurtig ret, eller til en salat, eller som her i en pate
Super tilbehør. -)til så mange som I er - marinaden er beregnet til en stor portion til 4 personer LøgRødbederKartoflerGulerødder- og de rodfrugter du ellers har eller har lyst til at bruge
I køleskabet var der en del rester, bl. a fra weekenden, hvor vi havde gæster til gril. Vi fik som forret grønne asparges omviklet med serano skinke, penslet med olie og stegt på grillen
Den her banankage er bagt efter den klassiske Karoline opskrift. Jeg har dog i stedet for at bage den i en rugbrødsform/kageform bagt den i bradepande og skåret chokolade i tern og puttet i kagen istedet for at lægge smeltet chokolade over kagen