Er man selv meget bevidst om, hvad man spiser og elsker grøntsager eller kender en, der er det, er her alletiders julegaveidé i den nye kogebog fra den britiske TV-kok fra River Cottage med ny inspiration til det store kolde bord
Titlen gør mig en smule skeptisk allerede fra begyndelsen, da jeg ser pakken liggende på køkkenbordet, som Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck har sendt mig
Betty havde den med til mig for et par uger siden, men jeg har først rigtig haft tid til at kigge på de mange opskrifter i søndags, hvor jeg havde gang i denne uges madplanlægningen og dagligvarehandel på nettet
For nylig skrev jeg en artikel til Forbrugerrådet Tænk om netop natron. Herhjemme har jeg kun brugt det i småkager og kiks og den slags, men i de fleste italienske husholdninger er natron er uundværligt produkt både i køkkenet og i den daglige rengøring
Der gør jeg de fleste af mine indkøb, og de har stort set altid åbent. Jeg har brugt til denne suppe ( De fleste grøntsager kan bruges, så hvis du har nogle i forvejen på køl -så brug dem)
2 personer. 450 gram æggenudler. Kog alle nudlerne efter anvisning på pakken, men træk et minut fra. Når de er færdigkogte skyl dem i iskold vand og ryst det overskydende vand væk
N. y. t. u. n. d. e. r. B. o. g. a. m. l. s. F. i. A. '. v. b. ". G. å. k. ø. h. D. p. f. R. j. S. ,. 1. 9. 8. 6. W. C. (. /. ). æ. J. T. H. -. 0. c. O. 4. 7. 5
M. I. T. S. K. A. N. D. V. E. Ø. F. C. L. P. U. ,. v. i. n. d. e. r. a. f. ”. G. o. u. m. k. b. w. 2. 0. 1. t. g. B. s. h. æ. y. l. J. ø. å. p. –. j. -. 7. 5
Jeg ved ikke helt, om man kan kalde tre sammensatte ingredienser for en opskrift, men ikke desto mindre bliver netop disse tre til svampede, sunde chokoladebrownies
Kom hindbær, flormelis, vanilje og stangen i en gryde, og giv det et lille opkog, pres derefter hindbærmassen gennem en si, så man får en pure uden hindbærkerner ( jeg fik lidt kerner med og det smagte alligevel lækkert)
marmelade efter smag, jeg brugte solbær. På små 15 minutter kan du bikse en lækker cheesecake sammen og med din yndling topping i form af marmelade efter smag og behag
D. e. n. w. k. d. h. a. r. v. i. b. å. f. t. o. g. p. s. j. m. l. ". y. I. ø. C. æ. ,. V. (. ). u. M. S. H. ½. O. A. c. F. J. K. 1. 5. 0. 2. 3. z. ¼. P. Æ. R. L. B. 4. -. N. E. é. ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.