". N. e. j. ,. s. v. n. k. p. ø. l. r. t. d. i. m. h. f. o. g. a. D. u. b. J. å. y. M. V. 9. 5. L. I. O. B. S. (. ). æ. 8. 0. 4. 1. c. 7. -. ½. é. 2. F. H. w. T. E
FORORD. En dejlig god bøf er aldrig til at kimse af. Når den så er mør, har en bismag af hvidløg og tilmed en saltet baconsmag, kan man ikke sige nej tak
Ingredienser (4 pers. )1 pk. hakket oksekød1 løg1 peberfrugt/snackpeber1 tomat1 hvidløgSalt og peberStaniol1 kg kartofler2 gulerødderSalt, peber og timianOlieForm 4 bøffer af kødet og kom dem på hvert sit stykke staniol og krydr med salt og peber
F. o. r. l. e. d. n. a. g. t. æ. j. i. v. y. m. h. k. s. ø. ,. f. b. u. -. D. J. 1. 2. c. (. å. ). 3. p. S. +. 5. 0. R. z. E. B. T. x. 4. K. 7. 6. N. L. Å
Så skulle det være - vi skulle have noget rigtig vintermad og gerne lidt gammeldaws og retroagtigt, så det blev til Camilla Plums udgave af forloren har - med mine egne tilføjelser
Jeg faldt over en opskrift på nettet, hvor de lavede gryderet i rømertopfen, så det skulle afprøves. Jeg brugte ikke den opskrift jeg fandt, men fandt på en anden måde med de ingredienser jeg godt kan lide
En Römertopf burde være en fast bestanddel i alle menneskers køkken. Den kan bruges til rigtig mange forskellige retter, hvor kun fantasien sætter grænser
Der er det med farsbrød, at de er så ens, og så alligevel så vidt forskellige. Vi lavede to forskellige på to uger, den ene endte med at smuldre og smagte ikke voldsomt godt, hvor denne istedet gik lige igennem nåleøjet