I hvert fald betyder det, at vi har fået en vaskeægte hverdag igen med to udearbejdende forældre og to børn i institution, og så bliver det sekundært med bloggen, selv om kameraet er fyldt med billeder af kager, jeg gerne vil dele med jer Men tilbage til det, det hele handler om – glutenfri mazarintærte
I går aftes havde vi et vennepar på besøg til grill og selvfølgelig dessert. Når man har gæster vil man jo altid gerne servere en lækker dessert og når man lige har købt hus har man altid mange gæster Jeg er derfor superglad for mit sukker- ogglutenfrie køkken i denne tid
I. f. e. b. r. u. a. s. i. d. t. å. (. 2. 0. 1. ). h. o. l. j. g. p. m. n. -. J. v. æ. y. D. k. c. ø. /. S. ,. N. é. F. ". M. B. R. 7. %. H. T. V. 5. x. °. C. L. ) l
Tærten havde en god konsistens, da kombinationen af den sprøde chokolade og bundens lidt småbløde, småporøse, småknasende struktur, samt de friske, søde jordbær og den kolde vaniljeis gav et fantastisk helhedsindtyk
D. e. t. r. n. g. i. a. l. f. o. k. s. u. b. å. d. v. ,. m. h. j. æ. p. w. R. ø. y. E. V. è. (. 2. ). 4. H. F. S. B. 1. 3. L. 5. T. 6. 7. 8. 9. 0. -. r g
Og det afspejler sig i at jeg er meget begejstret for at bage kager som er lidt anderledes. Det er muligt at lave kagen glutenfri, - det gjorde jeg, men man kan selvfølgelig også bruge almindeligt hvedemel, hvis det er det man har i skabet og er vant til at bruge
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.