Mine Favoritter

Mine Favoritter

Mine Favoritter
Glutenfri rabarberkage med marengs

Glutenfri rabarberkage med marengs

Der er ikke noget mere sommerligt end rabarberkage. Vi har sammensat denne skønne glutenfri rabarberkage, som består af en dejlig saftig bund, et lag af friske rabarber og et marengslåg til at slutte af
Hjemmelavet studenterbrød

Hjemmelavet studenterbrød

E. t. k. l. a. s. i. u. d. e. n. r. b. ø. m. j. o. g. h. y. M. f. æ. ,. å. D. v. w. p. -. H. T. I. 1. ½. 5. c. 2. 0. S. L. 3. x. (. ). 4. K. G. N. P. 8. B. /. R. F. 6. O. J. @. U. t l
Vaniljemuffins

Vaniljemuffins

S. a. f. t. i. g. e. m. u. n. s. d. v. l. j. N. å. r. '. y. b. p. ,. o. h. -. D. k. æ. H. L. T. 2. 0. c. 1. 8. B. V. 3. ø. R. F. /. 4. 5. K. I. (. ). M. ) g
Studentermakroner

Studentermakroner

D. a. t. e. r. n. h. v. d. b. s. å. i. k. m. …. o. g. u. p. ,. l. f. j. c. K. M. B. S. æ. O. ø. I. y. (. 2. 0. -. ). 3. 1. 5. A. 8. –. L. N. J
Kokos makroner

Kokos makroner

Mmm. de her makroner er altså bare gode. Jeg har flere steder set den super nemme opskrift på kokosmakroner, nemlig kokosmel og kondenseret mælk blandet sammen og ikke andet
Rabarberkage med marengs

Rabarberkage med marengs

I dag trak min niece og jeg to store rabarber stænger op af jorden, og valgte at bruge dem til en skøn sommerkage
Rabarberkage

Rabarberkage

5-600 g rabarber 200 g grahamsmel eller andet groft mel150 g sukker150 g smør½ tsk bagepulver1 tsk stødt kardemomme1 ægTil dejen blandes de tørre ting og smørret smuldres i

Svampet rabarberkage

Af de sidste rabarber, som var i overskud fra kompotten, lavede jeg i dag en rabarberkage, som jeg blev utrolig positivt overrasket over
Smagfulde kartoffelpakker med kryddersmør

Smagfulde kartoffelpakker med kryddersmør

I. g. å. r. s. k. u. l. e. v. i. o. m. a. t. J. h. d. p. f. n. ,. j. y. C. b. c. (. q. ø. ). V. O. æ. N. D. M. P. S. 1. ". 8. -. 0. K. L. 2. 5. 3. 4. H. 7. Æ. 6. Ø. E. z
Madbrød med gulerod, skinke og basilikum

Madbrød med gulerod, skinke og basilikum

D. e. j. l. i. g. b. ø. d. m. a. r. o. s. f. y. H. v. u. n. t. p. k. ,. å. h. æ. M. S. L. T. 4. 5. 3. 0. c. 1. 2. 8. (. ). 7. /. ½. E. P. R. U. -. N. B. J. I. A. Å. '