Skal prøves.

Skal prøves.

Brunch-frokost-tallerken

Brunch-frokost-tallerken

Søndag, sove længe og spise god mad, når man endelig kommer op. )Idag fik vi en lækker tallerken bestående af en hjemmelavet tunsalat på strimler af hjertesalat med løgringe på siden
Røræg

Røræg

Kære læsereSom lovet ville jeg lave et indlæg, om endnu et brunchindlæg denne gang med røræg
Hjemmelavet ketchup

Hjemmelavet ketchup

Hvorfor skal man spise masseproduceret mad, når man på ingen tid selv kan lave noget, der er tusind gange bedre
Andebryst med krydrede pærer, sherrysauce og ristede nødder

Andebryst med krydrede pærer, sherrysauce og ristede nødder

Den her opskrift fik jeg inspiration til i Spis Bedre nr. 10 - Oktober 2011. Den er yderst lækker og med de ændringer jeg lavede kom den helt til at smage af efterår, nødder og fjerkræ i en skøn sammenhæng, der faktisk gik helt op i en højere enhed

PIZZA

J. e. g. h. a. r. l. d. i. t. f. o. s. å. m. n. 1. j. æ. p. k. ,. b. D. v. ø. u. y. -. ). V. O. c. N. S. z. I. P. (. T. 4. 0. 2. 5. 6. F. R. B. L. A. W. ) g
Pitasnack og sprøde kartofler

Pitasnack og sprøde kartofler

Både fordi vi alle sammen skal øve os i af smide mindre mad ud og fordi at resterne kan blive til nye lækre retter
Chilimayo

Chilimayo

1-2 tsk Chu Chum chilisauce eller wasabi og limeskal + saft (skøn i Sushiruller). Har fået en seriøs svaghed for chilimayo, bruger det i hjemmelavede burgere, til sushi og som kold dyppelse til grillmad
Fish and chips

Fish and chips

D. u. s. k. a. l. b. r. g. e. 2. 5. 0. m. ,. 3. d. v. n. 1. t. o. i. f. p. æ. h. j. 8. T. c. ½. ø. y. R. V. S. å. K. 4. L. F. N. (. ). -
Marias mørbradgryde

Marias mørbradgryde

)Mørbradgryde(4-6 personer)Du skal bruge. Det ser måske super simpelt ud - det er det også, men det smager fantastisk
Svensk Pølseret

Svensk Pølseret

) Retten skal være cremet og kraftig i smagen. Man skal virkelig være en kender for at smage det mindre fedt
Svensk Pølseret

Svensk Pølseret

En rigtig børne favorit Kan ihvertfald huske at jeg elskede denne ret som barn. Fandt en opskrift i en gammel karoline udgave med kartofler og mælk, men fandt passende erstatninger og voila – den lækre pølseret i LCHF udgave
Svensk pølseret

Svensk pølseret

Søndag aften fik vi Svensk Pølseret. Det er bestemt ikke noget der serveres ofte herhjemme, da jeg sagtens kan spise det, men det bliver aldrig en favorit
Påskeplatte

Påskeplatte

Skal serveres ved stue temperatur, evt. Druer, saft og sukker skal simre i ca. Som lovet lidt om påskeplatten til Påskebud
10 uger, På krogen

10 uger, På krogen

HejsaLænge siden. Ja, det er det. Har haft travlt med Job og skole, men nu er det ved at være tid til at skrive lidt igen
Paella

Paella

Jeg bryder mig ikke meget om de fleste former for fisk og skaldyr, så derfor er der ingen muslinger eller blæksprutter eller lignende “sære” ting i min paella
Skøn kartoffelporresuppe

Skøn kartoffelporresuppe

Når kartofler og porre er møre skal du slukke for blusset. Og der skal meget peber til. Supper skal nu simre i cirka 30 minutter under låg
Sprød laks med pikant ris, squash og guacamole

Sprød laks med pikant ris, squash og guacamole

Klem avocadoen ud af skallen direkte ned i foodprocessoren og tilsæt cherrytomater. Det skal lige tilføjes at opskriften også indeholder en dessert som skal laves indenfor de 30 minutter, men som jeg ikke lavede. Sprød laksHele portionen indeholder 36 propoints800 gram laks2 tsk olie1 bundt forårsløg2 røde chilier2 røde snackpeberRevet skal af 1 citronFennikelfrøSaltPeberTænd grillen i ovnen
Lakridsmarengs

Lakridsmarengs

Her kommer endnu en opskrift med lakrids. -) Marengs kan laves med utrolig mange smagsvarianter, men lakridsen gør underværker her
Sorbet is

Sorbet is

Smag til om der skal mere honning i. Derefter skal det i fryseren, hvor det skal være i min. HUSK at det skal i en tæt bøtte i fryseren, ellers krystallisere det
Nem cremet gorgonzolasauce

Nem cremet gorgonzolasauce

Om mig. Olga. Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Carpaccio med laks og pære

Carpaccio med laks og pære

Bland olivenolie med skal og saft fra lime. En hurtig lille snack til en drink og snak i køkkenet mens resten af middagen forberedes