Søndag, sove længe og spise god mad, når man endelig kommer op. )Idag fik vi en lækker tallerken bestående af en hjemmelavet tunsalat på strimler af hjertesalat med løgringe på siden
Den her opskrift fik jeg inspiration til i Spis Bedre nr. 10 - Oktober 2011. Den er yderst lækker og med de ændringer jeg lavede kom den helt til at smage af efterår, nødder og fjerkræ i en skøn sammenhæng, der faktisk gik helt op i en højere enhed
J. e. g. h. a. r. l. d. i. t. f. o. s. å. m. n. 1. j. æ. p. k. ,. b. D. v. ø. u. y. -. ). V. O. c. N. S. z. I. P. (. T. 4. 0. 2. 5. 6. F. R. B. L. A. W. ) g
1-2 tsk Chu Chum chilisauce eller wasabi og limeskal + saft (skøn i Sushiruller). Har fået en seriøs svaghed for chilimayo, bruger det i hjemmelavede burgere, til sushi og som kold dyppelse til grillmad
En rigtig børne favorit Kan ihvertfald huske at jeg elskede denne ret som barn. Fandt en opskrift i en gammel karoline udgave med kartofler og mælk, men fandt passende erstatninger og voila – den lækre pølseret i LCHF udgave
Søndag aften fik vi Svensk Pølseret. Det er bestemt ikke noget der serveres ofte herhjemme, da jeg sagtens kan spise det, men det bliver aldrig en favorit
Selvom det er mig som står for aftensmaden 49 ud af 50 dage herhjemme, så har Tommi simpelthen nedlagt veto om at halvdelen af måltiderne de næste par måneder tilberedes på grillen
Jeg bryder mig ikke meget om de fleste former for fisk og skaldyr, så derfor er der ingen muslinger eller blæksprutter eller lignende “sære” ting i min paella
Klem avocadoen ud af skallen direkte ned i foodprocessoren og tilsæt cherrytomater. Det skal lige tilføjes at opskriften også indeholder en dessert som skal laves indenfor de 30 minutter, men som jeg ikke lavede. Sprød laksHele portionen indeholder 36 propoints800 gram laks2 tsk olie1 bundt forårsløg2 røde chilier2 røde snackpeberRevet skal af 1 citronFennikelfrøSaltPeberTænd grillen i ovnen
Smag til om der skal mere honning i. Derefter skal det i fryseren, hvor det skal være i min. HUSK at det skal i en tæt bøtte i fryseren, ellers krystallisere det
Om mig. Olga. Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt