Jeg smagte en pesto lignende til noget veninde-hygge og synes den var super lækker. Jeg justerede dog lidt i opskriften, så den faldt direkte i mine smagsløg
hjemmelavet pesto med basilikum og pinjekerner. Grunden til at vi bruger den, mest om sommeren er, at der spiser man ofte brød der har været på grillen og der passer pestoen perfekt til
Om mig. Olga. Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Persillepesto er en af de der ting, der liiiige har skullet vokse lidt på mig. De første par gange jeg smagte det, var jeg ikke videre begejstret, men efterhånden er jeg blevet ret så vild med dette alternativ til den almindelige basilikumpesto
Pesto alla genovese er oprindeligt en egnsret fra Ligurien, men den grønne sovs spises og produceres i stort omfang også langt ud over Italiens grænser
Hjemmelavet pesto er ikke en billig spise, men hold op hvor smager det bare godt. Det er ufortyndet kærlighed til mine smagsløg, og kan aldrig sammenlignes med den færdiglavede pesto, som kan købes i madbutikkerne
En normal pesto laves ofte med masser af basilikum og olivenolien, men jeg synes, at både basilikum og olivenolien kan blive for styrende rent smagsmæssigt