Dette er en af de skønneste måder at tilberedekylling på. En ting er selvfølgelig, at det smager helt fantastisk, men den duft, som spreder sigi hele huset under selve rettens tidi ovnen, får tænderne til at løbe i vand
chorizo. Dette er en dejligfyldig og krydret omelet, der egner sig godt til brunch eller frokost. Chorizoen skæres i passende stykker – jeg foretrækker dem – igen – ret små
Om mig. Jeg elsker at lave mad og bruger meget af mintid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg kiggeraltid efter ideerimin hverdag og bliverinspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. a. j. e. g. f. o. r. t. s. y. k. d. n. b. ø. T. v. h. l. …. K. å. c. p. m. æ. ,. S. C. z. –. (
Jeg har brugt fuldkornspasta og vendt med cremefraiche, chorizo og friskpersille, krydret det hele med hvidløg, røget paprika og lidtchili og toppet med ost
i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. J. u. M. ,. o. k. æ. b. å. h. v. E. C. z. p. 2. 0. 1. c. 5. ½. 4. %. 3. F. j. S. H. B. T. -. 6
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. N. u. e. r. d. t. j. o. g. p. n. m. s. a. ,. æ. v. k. b. f. å. l. ø
I går blev det til en lækker variation med tomat, chorizo, mozzarella, rødløg og pinjekerner. Tærte er nem og hurtig aftensmad - specielthvis man gør lige som mig og snyder med en færdig tærtedej
i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. e. r. l. g. k. y. d. t. v. n. m. a. ,. u. s. S. f. o. ø. G. h. 5. 0. 2. æ
Dejen er sprød, forholdvis grov og fedtfattig, og så er den fyldt med bagte, søde tern af hokkaido, en lille rest af krydret chorizo, søde majs, lidtfriskspinat og saltet feta
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. e. g. l. a. v. d. n. p. z. t. o. j. f. ,. h. r. s. k. u. b. y. m. ø. æ. -. å. P. C. K. 2. 3. 0. 1. c. %. F. S. B. 5. 8
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.